Optreden boeken

Vereniging The Young Church Singers verleent medewerking aan kerkdiensten, zangdiensten, huwelijksdiensten, festivals en andere evenementen. Omdat onze vereniging uit twee koren bestaat, hebben we een breed gospel repertoire: van modern tot traditioneel, van swingend tot rustig, gezangen, psalmen, praise nummers en opwekkingsliederen. Voor beide koren geldt, of het nu een kerkdienst, concert of ander evenement is, we gaan altijd samen met de organisatoren en contactpersonen voor de allerbeste invulling.

Gospelkooor The Young Church Singers (YCS)

Wij treden op met band. Doorgaans bestaat een optreden in een kerk- of zangdienst uit 6 nummers en op verzoek begeleiden we ook uw samenzang. Het repertoire van YCS bestaat uit Engelstalige gospelnummers en opwekkingsnummers.

Gospelkoor Next Generation (NG)

Ons koor treedt op met pianobegeleiding en op aanvraag met band. Het repertoire van NG bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige gospelnummers.

Wat kost een optreden?

De kosten voor een optreden tijdens een kerk- of zangdienst zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal gezongen nummers, het wel of niet begeleiden van de samenzang en de reisafstand vanaf Apeldoorn. Voor een huwelijksdienst en voor een concert of een ander evenement gelden op maat tarieven, die vooraf worden afgestemd. Bij de aanvraag van een optreden ontvangt u van ons altijd een offerte.

Welke techniek is nodig?

Voor een optreden met en zonder een band, is een aantal faciliteiten onmisbaar; zoals stroom, maar ook tijd en ruimte om op te bouwen. De details worden vooraf met u besproken.

Een optreden aanvragen

Wilt u een optreden aanvragen, of meer informatie over de mogelijkheden? Laat het ons weten. Dan nemen wij contact met u op. We denken graag met u mee.