Gospel Summer Sessions

Op zaterdagavond 15 juni 2019 beleef je de Gospel Summer Sessions met The Young Church Singers en Next Generation. Een swingende gospelparty night, georganiseerd door De gezamenlijke evangelisatiecommissies Vollenhove en St. Jansklooster. Een afwisselend programma vol gospel, soul en jazz in zomerse sfeer.

Een zomers muziekspektakel
The Young Church Singers en Next Generation o.l.v. dirigent André Bijleveld zijn 2 swingende gospelkoren uit Apeldoorn. Met bekende nummers als ‘Oh happy day’, ‘One Love’ en ‘Put a little love in your heart’ zorgen deze 2 topformaties voor een fantastische avond. Laat je deze avond meevoeren op een muzikale reis vol blijdschap en ontroering. Je beleeft het allemaal tijdens dit zomerse muziekspektakel.

Kaartverkoop en locatie
Kaarten voor de Gospel Summer Sessions kosten € 10,- per persoon en bestel je hier. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Coop Vollenhove Kerssies en Coop St. Jansklooster Hobma. Let op! Bij de ingang van de zaal, op de avond zelf, kost een toegangskaart € 12,- per persoon. En de kans is groot dat het concert tegen die tijd is uitverkocht. Dus koop je kaarten alvast online of in de winkel, als je zeker wilt zijn van een plek. Locatie concert: Zalencentrum De Burght, Rhenenlaan 2 in Vollenhove. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur.

KAARTEN BESTELLEN >>