Gospel Party Night

[UITVERKOCHT][UITVERKOCHT][UITVERKOCHT]

Stuur ons een bericht als je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Dan ontvang je bericht zodra er kaarten terugkomen.

Op zaterdagavond 10 november 2018 is het Gospel Party Night in Muziekcentrum DAP. Gospelkoor Next Generation viert haar 25-jarig bestaan met een muzikale happening. Een swingend programma met afwisselend gospel, soul, Top 2000 klassiekers en Nederlandstalige Kleinkunst nummers.

Afwisselend muziekspektakel
Next Generation, al 25 jaar onder leiding van dirigent André Bijleveld, is een swingend gospelkoor uit Apeldoorn. Met bekende nummers zoals ‘Oh happy day’, ‘You’ve got a friend’, ‘Put a little love in your heart’ en ‘Hoeveel ik van je hou’ (Claudia de Breij) zorgen ze, met de YCS band, voor een spetterende avond. Met afwisselende nummers en een drankje aan de bar beleef je een gezellige avond uit.

Kaartverkoop en locatie
[UITVERKOCHT][UITVERKOCHT][UITVERKOCHT]
Kaarten voor de Gospel Party Night kun je hier bestellen en kosten € 10,- per persoon. Ook bij de ingang van de zaal kun je kaarten kopen. Een kaart kost daar € 12,- per persoon. Locatie: Muziekcentrum DAP, Schorpioenstraat 6 in Apeldoorn (Noord). Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur.